Hoppa till innehåll

Portamix Mega Hippo

Portamix Mega Hippo
sparar tid och pengar

PortaMix Mega Hippo

Många användare har vittnat om stora besparingar av både fysiskt arbete  och tid genom att använda Portamix Mega Hippo. Projekt som normalt kräver tre personer klarar man på endast två medarbetare. Man slipper också att använda och fylla olika behållare vid läggningen eftersom vår utrustning klarar alla delarna i läggningen.

Tack vare kärlets utformning får Ni en blandning utan risk för klumpar eller torrt material i blandningen. Eftersom blandaren har hjul och den går att fälla vid tömningen, är den mycket smidig att transportera genom hela arbetsflödet.

Spara tid och pengar

Flytspackel, epoxi, akryl, andra härdplaster, murbruk, färg, puts….. Mega Hippo är idealisk för blandningar av alla tänkbara material, såsom olika typer av vätskor och pulver. Tack vare blandningskärlets utformning får Ni alltid en jämn blandning utan klumpar eller torrt material. Portamix Mega Hippo är en smidig lösning för allt från blandning till transport och en kontrollerad tippning vid utläggningen av materialet.
1

Enkelt och smidigt med utbytbar insats

Portamix Mega Hippo fungerar utmärkt för mixning av de flesta brukmaterial som exempelvis flytspackel, epoxi, akryl, polyuretan, färg, slurrys, puts och betong. Resultatet blir en jämn massa helt utan klumpar och torrt material. För att underlätta rengöring och slippa härdat material i blandningarna är Portamix Mega Hippo utrustad med en insats som är utbytbar och elastisk. Elasticiteten gör att härdat material som har bränt fast utmed insatsens sidor kan enkelt brytas loss genom att trycka på insatsens utsidor. Sedan är det bara att tippa ut det.

HippoPortamix utbytbar insats
2

Lätt att transportera

Portamix Mega Hippo tar liten plats, väger endast 49 kilo och transporteras enkelt mellan jobben. Försedd med Portamix Pelican transportvagn rullar du snabbt och smidigt din blandning från blandningsplatsen till läggningsplatsen.

Blandaren är dessutom utrustad med en specialdesignad pip för att enkelt kunna fylla andra behållare utan risk för spill.

3

Jämnt resultat jämt

När blandningen ska appliceras på golvet, används vagnen för samtidig tippning och förflyttning. Portamix Mega Hippo är mycket välbalanserad och lätt att tippa vid utläggningen, vilket möjliggör en jämn utläggning av det blandade materialet. 

Portamix Mega Hippos specialdesignade pip gör det dessutom enkelt att lägga ut materialet exakt dör man vill ha det. 

 

Stora fördelar

En väl balanserad design – en person kan blanda, transportera och lägga ut det blandade materialet på ett enkelt och effektivt sätt med stor precision. Reducering av arbetstid och minimering av materialspill.

Smidig hantering genom hela arbetsprocessen med Portamix Mega Hippo

Specifikationer

Blandningskärlets kapacitet: 6x20kg torrt material plus vatten eller annat bindemedel. (85liter/160kg)

Visp: TW225D Stor dubbel Helix

Motor: 1800W, två hastigheter, utrustad med RDC-skydd

Fällbar vagga för blandningskärlet: Välbalanserad och lätt att använda.

Vikt: 49kg

Lämplig för exempelvis: Flytspackel, epoxi, akryl, andra härdplaster, murbruk, färg och puts.

Portamix Mega Hippo finns i två olika motoralternativ: 1800W (standard motor) eller 2300W (vår extra starka motor)

PATENTERAD